Pia Lilenthal

Jag heter Pia Lilenthal och är konstnär och grafisk formgivare. I över 25 år har jag arbetat med reklam och marknadsföring, både som formgivare och som projektledare. För några år sedan blev längtan att ägna mer tid åt konsten allt större. Fler tavlor har det blivit sedan dess men framför allt har jag använt min konst som illustrationer och i grafisk formgivning. Både i tidningsartiklar, annonser och framför allt på bokomslag. I Dalarna har jag min stora härliga ateljé, mina jobb finns runt om i Sverige och Europa. Jag använder screentryck, sprejfärg, akvarell och kollage – gärna tillsammans – och resultaten finns både tryckt på papper, tyg, vykort, klockor, iPhone-fodral och på bokomslag. Och naturligtvis på tårtor! Konst tryckt på marsipan som säljs över hela Europa. Hur kul som helst! Kolla in mina tårtor hos företaget Din Tårta.

Allt gott!
Pia